Chandler Belfort, Jordan Belforts datter Utdanning, alder, nettoverdi, kjreste og bilder

Chandler Belfort, en mental helserdgiver og psykolog i USA, er mest kjent for vre datteren til Jordan Belfort. Hun ble fdt i Los Angeles 29. juli 1993 til Nadine Caridisom var en modellpsykolog, ogJordan Belfort, en tidligere aksjemegler og kriminell finansiell, er en grnder. Carter Belfort, hennes yngre bror, er en suksessfull forretningsmann og

Chandler Belfort, en mental helserådgiver og psykolog i USA, er mest kjent for å være datteren til Jordan Belfort. Hun ble født i Los Angeles 29. juli 1993 til Nadine Caridi som var en modellpsykolog, og Jordan Belfort, en tidligere aksjemegler og kriminell finansiell, er en gründer. Carter Belfort, hennes yngre bror, er en suksessfull forretningsmann og forfatter.

Chandler Belfort Age

Hvor gammel er Chandler Belfort?

Hennes nåværende alder er 28. Hun ble født 29. juli 1994.

Hvem er Chandler Belforts mor?

Chandler Belfort er datteren til Nadine Belfort. Nadine var en britisk-født tidligere skuespillerinne og modell som dukket opp i mange reklamefilmer og filmer på 90-tallet. Hun var gift med Jordan Belfort, og de hadde to barn, Chandler og Carter.

Chandler Belfort utdanning

Hun begynte sin karriere på college som forskningsassistent for et New York-basert universitet. Senere tok hun en mastergrad i mental helserådgivning fra New York University. Hun gir råd til kunder i New York. I fremtiden håper hun å ta en Ph.D. og forbedre ferdighetene hennes. Chandler er veldig dedikert til vitenskap og ambisiøs, som moren sin. Chandler bor nå i Allentown. Pennsylvania.

Les også: Jennifer Granholm – Wiki/Bio, ektemann, nettoverdi, karriere, energiminister, bilder og utdanning

Chandler Belforts karriere

Chandler Belfort omfavner en mer fredelig, uavhengig livsstil, i motsetning til foreldrenes turbulente opplevelser. Chandlers profesjonelle karriere har blomstret siden hun tok bachelorgrader i psykologi og spansk språk.

Chandler jobber for tiden som rådgiver i New York ved å bruke sin Masters in Mental Health Counseling. Hun har funnet personlig og profesjonell tilfredsstillelse gjennom sin urokkelige lidenskap i å veilede andre.

Jordan Belfort, på den andre, hadde en vellykket karriere som inspirerende foredragsholder. Han ber om et høyt honorar for sine taler. Imidlertid fortsetter Belfort å møte juridiske problemer og anklager som stammer fra hans tidligere aktiviteter. Spørsmål gjenstår om den økonomiske støtten han kan ha gitt Chandler.

Chandler fortsetter å etablere og forfølge karrieren sin til tross for forholdets usikkerhet. Hennes besluttsomhet og suksess har tillatt henne å gå en vei som er uavhengig av utfordringene hun har møtt.

Chandler Belfort Høyde og Vekt

Chandler Belfort veier 52 kg (114 lbs), og står i en høyde på 5′ 2″. Håret og øynene hennes er begge mørkebrune.

Chandler Belforts nettoverdi

Hun er ikke millionær, til tross for at faren hennes er mangemillionær. Hun anslås å ha en nettoformue på 1.5 millioner dollar. Mesteparten av inntekten hennes kommer fra rådgivning, siden hun er blant de best betalte og tar $100–150.

Følg oss for umiddelbare oppdateringer

Følg oss på Twitter, Som oss på Facebook   Abonner på vår Youtube Channel 

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifK%2B7jpyfmqaUobKzecGeo5%2Bnoql8

 Share!